+36 (30) 631 0290   8800 Nagykanizsa, Csengery 111/B

ERHARDT terasztetők és teraszfedések

Minden ERHARDT termék pontosan és gondosan illeszkedik egymáshoz annak érdekében, hogy megvalósíthassa személyre szabott teraszfedését.

ERHARDT T100/T150 innovatív, prémium minőségű és környezethez igazodó teraszfedés

Tavasztól őszig élvezze a szabad levegőt a szél és csapadék viszontagságai nélkül az ERHARDT teraszfedéssel. A maximális kényelem, a szinte korlátlan tervezési lehetőség és az időjárás elleni védelem miatt életterét növeli meg.

ERHARDT T100/T150 teraszfedés termékismertető

ERHARDT T-Integral a modern és elegáns teraszfedés

Az ERHARDT T INTEGRAL teraszfedés kitűnő választás építészeti tervezése, magas fokú stabilitása és hosszú élettartama miatt. A modern, szögletes formák, a rejtett esővíz elvezetés és az igényesen megtervezett részletek harmonikus összképet alkotnak. Minden alkatrész rejtve van, az elegánsan megtervezett fedőprofilok láthatatlanná teszik a csavarokat, rögzítési pontokat. Továbbá a lehető legjobb nap és UV védelmet érheti el.

ERHARDT T-Integral teraszfedés termékismertető

ERHARDT TM18 teraszfedés és egyedi védelem teraszának

Az új TM18 napellenzővel kellemes árnyékos légkörben pihenhet teraszán. A textil Zia-funkciója és az oldalsó megvezető sínek gondoskodnak a teljes, zárt árnyékolásról és a szövet feszességéről. Kompakt napellenzőként különösen ajánlott terasztetőkre és télikertekre. A két oldalsó vezetősín speciális távtartókkal van felszerelve. A napellenzőkhöz kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre, mint például LED világítás, infra fűtés, rádiómotor, szél-, fény- és esőérzékelő.

ERHARDT TM18 teraszfedés termékismertető

ERHARDT WG ideális egyedi és speciális teraszfedések

Az ERHARDT WG lefutó sínjeinek kialakítása miatt ideális egyedi árnyékolási
megoldásokhoz. A szövet alatt futó sínek közvetlenül a szarufákra kerülnek rögzítésre távtartók nélkül. Ezzel a technológiával nem csak egy előre túlnyúló árnyékoló valósítható meg, hanem lehetőség van a tetőfelület optimális árnyékolásáért oldalra is túlfuttatni. Így az egyedi alaprajzú tetőket is egyedileg lehet árnyékolni.

Építkezik, felújít, nagy tételben vásárolna?

Hívjon minket, szakértő kollégáink segítenek tályékozodni és válogatni. Sőt, egyedi árkedvezményt is biztosítunk!

Copyright © 2023 Hóman Ablak Minden jog fenntartva!
hu_HUMagyar