TÉLIKERTEK, TERASZTETŐKMegváltoztatjuk a teret...

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKFényt és meleget viszünk házaikba

POLIKARBONÁT TETŐK

BELTÉRI AJTÓK

ERHARDT PM
maximális rugalmasság a teraszához

Az ERHARDT PM pergola árnyékoló egy terasztető és egy napellenző kombinációjaként egyetlen
gombnyomásra kínál napsütötte vagy éppen árnyékos teraszt az Ön számára. Az ERHARDT PM filigrán
kialakításával extra nagy árnyékoló képességével (maximum 30m 2 ) tökéletes kültéri pergola számos
időjárási körülményhez. Az ERHARDT számos világítási vagy függőleges árnyékolási lehetőséget kínál ezen napellenzőhöz. Az ERHARDT PM újdonsága az opcionálisan integrálható variovolant az első kereszttartóban. Tegye egyedivé teraszát a lehetséges egyénre szabott kialakításokkal!

ERHARDT PM pergola napellenző
termékismertető

ERHARDT PM Light
letisztult design megbízható védelemmel

A PM light pergolaárnyékoló új formatervezésén túl a Zip-technológiával kombinálták. Nyitott állásnál amikor a lefutó sínek és a ponyva szorosan záródik, a köztük lévő rés megszűnik. Vékony oszlopok és az oldalsó sínek egységes képet alkotnak, így teljes árnyékolás biztosított. A pergola a homlokzaton lévő rögzítési pontokkal és a földhöz rögzített alátámasztásokkal nagy stabilitást és szél elleni biztonságot nyújt. Így egy kellemes, árnyékos környezetben pihenhet.

ERHARDT PM Light pergola napellenző
termékismertető

ERHARDT QUBE ARC
különleges formájú napellenző

A QUBE Arc napellenző bevezetésével növeli a pergola árnyékolók kínálatát. Íves tetőformájával nem csak a naptól, széltől és az esőtől óv, hanem megjelenése is igazán különleges. A mozgatható ponyvának köszönhetően az esővíz összegyűjtésére és elvezetésére szolgáló új rejtett csatornarendszer nagyon hatékonyvá teszi a pergolát, még nagyon heves esőben is. Textilek nagy választéka várja Önt (átlátszó, fényáteresztő vagy fényzáró), számos tartozék, mint a LED világítás, fűtés, függőleges napellenzők Zip-funkcióval és üveg tolóajtóval, melyeket oldalra lehet tolni, lehetővé téve, hogy a QUBE Arc az Ön egyéni szükségleteihez igazodjon.

ERHARDT QUBE ARC pergola napellenző
termékismertető

ERHARDT QUBE CENTER
a terasz teljeskörű védelmére

A QUBE Center egy moduláris pergola napsütés elleni védelemre. Keskeny profiljai által különösen elegáns, rugalmasan alakítható és modulárisan bővíthető. Ennél az árnyékolónál maximális komfort mellett a funkcionalitás és a dizájn is összhangban van, így meghosszabbíthatja a terasz használhatóságának idejét. Zseniális megoldás, hogy megvédjük magunkat a naptól, esőtől, széltől és a hőségtől. Az időtálló tervezés által a QUBE Center tökéletesen illik az Ön környezetébe.

ERHARDT QUBE CENTER pergola napellenző
termékismertető

ERHARDT QUBE LAMELLA
vízálló pergola amumíniumból dönthető lamellával

Az új, alumíniumból készült QUBE Lamella védi Önt a szabadtéri tevékenységeknél a naptól, a széltől és a csapadéktól. Az enyhén nyitott lamellák a napfényben az árnyékolásról gondoskodnak, és lehetővé teszik a levegő mozgását. Teljesen zárt állapotban megbízható védelmet nyújtanak az esőtől. A lamellák a vizet a körbefutó csatornába vezetik, ahonnan a víz az oszlopokba integrált lefolyón keresztül távozik. Így ez a pergola átfogó és egyedi védelmet biztosít. A lamellákat, a világítást és a fűtést egyszerűen lehet vezérelni egy távirányító segítségével. A különböző kivitelek egyedi kialakítást tesznek lehetővé, ami által a pergola a ház és a kert szerves része lesz.

ERHARDT QUBE LAMELLA pergola napellenző
termékismertető

ERHARDT QUBE LINE
könnyed és filigrán pergola

A QUBE Line egy moduláris pergola, ami védelmet biztosít a nap, a szél és az eső ellen. Filigrán profiljaival könnyed, rendkívül elegáns megjelenésű. A QUBE Line pergola egy precízen, tökéletesen kitalált innovatív termék, mely légies formát és megfelelő védelmet biztosít. Éjszaka LED-világítás gondoskodik a hangulatos környezetről a teraszán. A QUBE Line tökéletesen illeszkedik elegáns kivitelezésével az Ön környezetébe.

ERHARDT QUBE LINE pergola napellenző
termékismertető

JOKA System REKORD Nyílászárók RENSON ROLL Lamell Rollstar Árnyékolástechnika ERHARDT Árnyékolás UMBROLL WPC Market