TÉLIKERTEK, TERASZTETŐKMegváltoztatjuk a teret...

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKFényt és meleget viszünk házaikba

POLIKARBONÁT TETŐK

BELTÉRI AJTÓK

Tevékenységek

A fő tevékenységünk műanyag nyílászárók és télikertek gyártása, építése és forgalmazása, valamint beltéri ajtók forgalmazása és beépítése. A szélesebb körű vevőkiszolgálás érdekében, illetve a piaci viszonyokhoz alkalmazkodva, a műanyag nyílászáró gyártás és beépítés mellett, a HZH-Trade Kft. mára már fa nyílászárók kereskedelmével és beépítésével is foglalkozik, kültéri és beltéri kivitelben egyaránt. Az érdeklődők a nyílászárókhoz kapcsolódó kiegészítő termékek széles skáláját találják meg a bemutatótermekben, így például árnyékolástechnikai termékeket (redőny és szúnyogháló rendszerek), nyílászáró szellőztetőket (tok/résszellőzők), valamint kültéri és beltéri párkányokat, könyöklőket. A viszonteladók és a magánszemélyek kiszolgálása mellett, építési vállalkozások számára társasházak, sorházak, lakóparkok kültéri és beltéri nyílászáróinak gyártása és beépítése is a cég tevékenységei közé sorolható. Az elmúlt években közbeszerzéses pályázatok útján, több közintézmény (iskolák, óvodák, otthonok, kórházak, hivatalok) rekonstrukcióját, felújítását fővállalkozásban végezte el a Kft. Melléktevékenységként a Hóman Kft. foglakozik még vasszerkezetek gyártásával és szerelésével, valamint üzlethelyiségek és raktárak bérbeadásával.

Minőségpolitika

A cég vezetése nagy hangsúly fektet a termékek 1. osztályú minőségére, a vevőkkel való személyes kapcsolatra, a rugalmas kiszolgálásra, a megbízható szolgáltatásra, a hosszú távú garanciára, és a garanciális problémák gyors és korrekt kezelésére. A multinacionális nyílászáró gyártó cégek olcsó árfekvésével szemben, a Hóman Ablak minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal próbálja kielégíteni a magyar lakosság növekvő igényeket. Mivel a cégpolitika nagy hangsúlyt fektet a minőségre, így a HZH-Trade Kft. minden ter­méke és szolgáltatása, Építőipari Műszaki Engedéllyel (ÉMI) rendelkezik. A vállalkozás az ISO 9001:2000. szabvány szerint, TÜV által 2002-ben tanúsított minőségbiztosítási rendszerben dolgozik. A megfelelő technikai háttérnek és a szakképzett munkaerőnek köszönhetően a cég számos referencia értékű munkát végzett el, melyet a referencia oldalakon tekinthet meg.

Termékek

  • Ablakok, erkélyajtók, toló-harmonika rendszerek
    A műanyag nyílászáró termékek a kiváló minőségű, német Gealan profilrendszerből készülnek. A rengeteg profilból álló kínálatból könnyen készíthető az egyszerűbb formáktól kezdve bármilyen stílusú és formájú ablak, bejárati és erkélyajtó, harmonikaajtó, tolóajtórendszer. A profilok három, négy, illetve hat légkamrásak, horgonyzott belső acélmag merevíti őket, így a szerkezet nem vetemedik. A kettős ütközőtömítésnek köszönhetően a nyílászárók víz – és légzárása, hő – és hangszigetelése egyaránt kiemelkedő. Az ablakok és erkélyajtók könnyű kezelhetőséget és a többpontos záródást, a SIEGENIA rejtett biztonsági vasalata biztosítja, mely résszellőző funkcióval is el van látva.A nyílászárókhoz számtalan kiegészítő kapcsolódik: redőny, zsalugáter, külső – belső párkány, komplett szúnyogháló rendszer. Kilincs és címer nagy választékban rendelhető.
  • Bejárati ajtók
    Cégünk a GBW angol ajtóbetétekből (panel) elegáns, a vevő igényeinek megfelelő szélességű és magasságú komplett bejárati ajtókat is gyárt. A bejárati ajtók fokozott biztonságáról a VBH és a SHÜRING ajtó vasalatai gondoskodnak.
  • Télikertek, tetők
    A tetőelemek, illetve a télikert elemek a belga Deceuninck profilcsaládból készülnek.

Szolgáltatások

Bármilyen egyéni kívánság, elképzelés megoldására nyitottak vagyunk. Társasház építésénél lakások értékegyeztetéssel beszámítható a vállalt munka ellenértékeként. Lakatos ipari munkákra, vasszerkezetek gyártására (kerítések, kapuk, tetőszerkezetek, stb.) is felkészültek vagyunk. Vállaljuk a régi nyílászárók kiszerelését, bontását is.

JOKA System REKORD Nyílászárók RENSON ROLL Lamell Rollstar Árnyékolástechnika ERHARDT Árnyékolás UMBROLL WPC Market