+36 (30) 631 0290   8800 Nagykanizsa, Csengery 111/B

Miért mi?

Rólunk

Cégünk számára a legfontosabb az első osztályú minőség, a vevőkkel való személyes kapcsolattartás, a rugalmasság, megbízhatóság, a hosszú távú garancia, és a garanciális problémák gyors és korrekt kezelése. A multinacionális nyílászáró gyártó cégek olcsó árfekvésével szemben, a Hóman Ablak első  osztályú és minőségi termékeket és szolgáltatásokat biztosít a magyar és nemzetközi lakosság növekvő igényeihez mérten. 

Nyílászárók és télikertek beépítése és forgalmazása mellett a piaci viszonyokhoz alkalmazkodva mára már acél és fa nyílászárók kereskedelmével és beépítésével is foglalkozunk kültéri és beltéri kivitelben egyaránt. Megtalálja kínálatunkban az árnyékolástechnika számos termékét (terasztetők, pergolák, redőny- és szúnyogháló rendszerek, zslúziák), nyílászáró szellőztetőket (tok/résszellőzők), valamint kültéri és beltéri párkányokat, könyöklőket. Bemutatótermeinkben okos, innovatív megoldásokkal és a nyílászárókhoz kapcsolódó kiegészítő termékek széles választékával találkozhatnak. Továbbá érdemes érdeklődniük polikarbonát raktárkészletünk felől is.

Mindezek mellett foglakozunk még vasszerkezetek gyártásával és szerelésével (kerítések, kapuk, tetőszerkezetek, stb.), lakatos ipari munkákkal, valamint üzlethelyiségek és raktárak bérbeadásával is.

Több, mint

20

év gyártói és kivitelezői tapasztalat

3000

megvalósult projekt

100

minőségi termék

Viszonteladók és magánszemélyek kiszolgálása

Viszonteladók és magánszemélyek kiszolgálása mellett, építési vállalkozások számára társasházak, sorházak, lakóparkok kültéri és beltéri nyílászáróinak gyártását és beépítését is vállaljuk. 

Közbeszerzéses pályázatok útján, több közintézmény (iskolák, óvodák, otthonok, kórházak, hivatalok) rekonstrukcióját, felújítását végeztük el a Balaton környékén, melyek mára szintén referenciáink sorát bővítik.

Partnereink, akikkel együt dolgozunk:

Minőség politika

Mivel cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségre, a HZH-Trade Kft. minden ter­méke és szolgáltatása, Építőipari Műszaki Engedéllyel (ÉMI) rendelkezik. A vállalkozás az ISO 9001:2000. szabvány szerint, a TÜV által 2002-ben tanúsított minőségbiztosítási rendszerben dolgozik. 

Kihez fordulhat

Jonathan Hearts

Head of Operations
View Profile

Jack Walters

Principal Product Designer
View Profile

Maria Zankovich

Marketing Lead
View Profile

Caleb Scott

Head of Human Resources
View Profile

Építkezik, felújít, nagy tételben vásárolna?

Hívjon minket, szakértő kollégáink segítenek tályékozodni és válogatni. Sőt, egyedi árkedvezményt is biztosítunk!

Copyright © 2023 Hóman Ablak Minden jog fenntartva!
hu_HUMagyar