+36 (30) 631 0290   8800 Nagykanizsa, Csengery 111/B

Napellenzők

A napellenző az egyik legjobb módja annak, hogy olcsón, stílusosan és egyben hatásosan árnyékoljunk egy nagyobb felületű erkélyt, kiülőt vagy teraszt. Cégünkön keresztül a napellenzők számos típusa elérhető.

falra szerelhető napellenzők

ERHARDT BS - árnyékoló a mindennapokra

ERHARDT BS – árnyékoló a mindennapokra

Minden igényre optimális megoldást kínál. Felülről és előröl is árnyékot biztosít. Védett helyen nyitott könyökkaros napellenzőként, vagy az időjárási viszonyoknak kitett helyen esővédő tetővel, akár alsó burkolattal teljesen zárt rendszerként is működhet. „Deluxe” kivitelben is választható leengedhető árnyéktoldattal.

ERHARDT BS napellenző termékismertető >>

ERHARDT C - elegáns megoldás

Ennél a tokozott napellenzőnél a ponyva és a mechanika a tokban helyezkedik el, így az időjárás hatásaival szemben optimális a védelem. A tok kivitelezése időtálló és elegáns, ez a napellenző, ezért tökéletesen illeszkedik minden építészeti stílusba

 ERHARDT C napellenző termékismertető >>

ERHARDT J - az utolsó részletig átgondolva

A beépített ereszcsatorna megfelelő vízelvezetésről gondoskodik. A tok nagy vízzáróságáért pedig egy tömítőgumi felelős, mely halk záródást tesz lehetővé. A konzolok és rögzítő elemek optikailag és technikailag is kitűnő megoldást kínálnak minden szerelési helyzetre.

 ERHARDT J napellenző termékismertető >>

ERHARDT K - teljes körű védelem a legkisebb terekhez

A napellenző ponyva és a karok behúzott állapotban tökéletesen zártan helyezkednek el a tokban. 500 x 300 cm-es építési méretével kitűnő erkélyekhez és teraszokhoz egyaránt. A választható kiegészítő felszerelésekkel pedig – távirányítású rádiómotor és a tokban lévő szabályozható LED- világítás -, megteremtheti saját kellemes atmoszféráját kedvenc helyén.

 ERHARDT K napellenző termékismertető >>

ERHARDT KD - nagy teljesítményű tokozott napellenző

Maximális 700 x 400 cm-es méretével kitűnő a nagy felületek árnyékolásához, sőt árnyéktoldattal is kapható. Az olyan választható kiegészítőkkel, mint a távirányítású rádiómotor és a tokban lévő szabályozható LED- világítás, megteremtheti saját kellemes atmoszféráját kedvenc helyén a Tibelly-kollekció egyik szövetével.

ERHARDT KD napellenző termékismertető >>

ERHARDT Q - a legnagyobb kényelem és „bauhaus-design”

Megőrzi a modern Bauhaus-design stílusát és tökéletesen illeszkedik minden modern építészeti stílusba. Az ERHARDT Q a legújabb mérnöki tudással átgondolt napellenző. Különleges stabilitása és csavarási merevsége kiváló, ezért különösen erős és hosszú élettartamú, a nagyobb felületekhez is megfelelő.

 ERHARDT Q napellenző termékismertető >>

ERHARDT S - nyitott könyökkaros napellenző

Ez a nyitott könyökkaros napellenző egyáltalán nem igényel tokot. A meghajtás és a ponyva teljesen látható. Professzionális megoldást jelent védett helyek nap elleni védelmére. Első sorban akkor ajánlott, ha a ponyva és technológia időjárással szembeni védelmét az építészeti adottságok biztosítják, pl. erkély alatti szerelés esetén, vagy a tetőzet túlnyúló részei alatt.

 ERHARDT S napellenző termékismertető >>

CLASSIC csuklókaros napellenző

1988 óta az egyik legismertebb árnyékolója lakások, üzletek homlokzatának és családi házak, vendéglők teraszának. Működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető.

Fémszerkezete készülhet natúr kivitelben horganyzott acél profilokkal alapáron, illetve többletköltséggel fehér vagy színes műanyag bevonattal is.

Kinyúlás: 1,5 – 2 – 2,5 – 3 – 3,5 – 4 m

Max. Szélesség: 9 m

CLASSIC csuklókaros napellenző termékismertető >>

DELTA csuklókaros napellenző

Lakások, üzletek homlokzatának és családi házak, vendéglők teraszának legújabb fejlesztésű árnyékolója, amelyet széles mérettartományban kínálunk a megrendelőink igényei szerint. Működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval, szél- és fényérzékelővel vezérelhető A napellenző fémszerkezete készülhet natúr kivitelben horganyzott acélprofilokkal, illetve fehér vagy színes porlakkozott profilokkal és öntvényekkel is.

Kinyúlás: 1,5 – 2 – 2,5 – 3 – 3,5 – 4 m

Max. Szélesség: 9 m

 DELTA csuklókaros napellenző termékismertető >>

falra szerelhető napellenzők

ERHARDT V - tökéletes védelem nap és szomszédok ellen

Tökéletes megoldás üvegfalak, ablakok, ajtók árnyékolásához. Védelmet biztosít nem csak a nap, hanem belátás ellen is. Az extrudált alumíniumból készült tokban visszahúzott állapotban a ponyva teljes mértékben védve van az időjárás ellen.

ERHARDT V napellenző termékismertető >>

ERHARDT WSW - tökéletes oldalárnyékoló

Az ERHARDT WSW oldalárnyékoló több módon is felszerelhető. Van lehetőség a tokot falhoz, valamint földbe süllyesztett csővel vagy földre szerelt tartóval rögzíteni, de télen akár teljesen eltávolítható. Az ERHARDT WSW ezen kívül rögzíthető meglévő oszlopokhoz, kerítéselemhez vagy falhoz is.

ERHARDT WSW napellenző termékismertető >>

ERHARDT Z - a sokoldalú felhasználás

A napellenző szövet és a vezetősín között nincs fényrés, ami zárt, dekoratív megjelenést biztosít. Ez az innovatív technológia jelentősen megnövelt szélstabilitást eredményez. Az ERHARDT T100, T150 vagy T INTEGRAL terasz tetővel kombinálva tökéletes védelmet nyújt.

ERHARDT Z napellenző termékismertető >>

télikert árnyékolók

ERHARDT TM - tetőre és tető alá szerelhető megoldások

A textil Zip-funkciója és az oldalsó megvezető sínek gondoskodnak a teljes árnyékolásról és a szövet feszességéről. Kompakt napellenzőként különösen alkalmas terasztetőkre és télikertekre, sőt tető alatti és tető feletti szereléshez is. Továbbá kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre: LED világítás, infra fűtés, rádiómotor, szél-, fény- és esőérzékelő.

ERHARDT TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓK LETÖLTHETŐ KATALÓGUS (3db) >>

 

ERHARDT HS - megoldás minden tetőhöz

Egyedileg tervezhető, tető alá vagy fölé szerelhető árnyékoló. Különlegessége a rugalmas rögzítési lehetőség, így alkalmas tetőablakok árnyékolására is. A modern napellenző textil nem csak árnyékot biztosít, de a széles színválasztéka ideális hangulatot teremt otthonában és egy gombnyomással szabályozható.

ERHARDT TÉLIKERT ÁRNYÉKOLÓK LETÖLTHETŐ KATALÓGUS (3db) >>

ERHARDT WG - egyedi, speciális megoldásokhoz

Lefutó sínjeinek kialakítása miatt ideális a speciális és egyedi árnyékolási megoldásokhoz. Ezzel a technológiával nem csak egy előre túlnyúló árnyékoló valósítható meg. Lehetőséget nyújt a tetőfelület optimális árnyékolásáért oldalra is túlfuttatni. Így az egyedi alaprajzú tetőket is könnyedén lehet árnyékolni

ERHARDT Z napellenző termékismertető >>

Napvitorlák

A napvitorla – a nap járása szerint célszerűen elhelyezett-, a tűző napsugaraktól és az UV-sugaraktól védő, a sarokpontokban megfeszített, állítható vagy kitekerhető textilárnyékoló.

Terhelhetőségét a sarokpontokban elhelyezett korrózióálló acélkarikák és a homorú ívekbe varrt hevederszalagok biztosítják. Márciustól egészen októberig használhatók, mivel az ónos eső, jég és hó kárt okoz benne. Fix, állítható és kitekerhető változatban is kaphatók.

Rögzíthető sarkain textilfeszítőkkel és hevederekkel:

Termékismertető:

Építkezik, felújít, nagy tételben vásárolna?

Hívjon minket, szakértő kollégáink segítenek tályékozodni és válogatni. Sőt, egyedi árkedvezményt is biztosítunk!

Copyright © 2023 Hóman Ablak Minden jog fenntartva!
hu_HUMagyar