TÉLIKERTEK, TERASZTETŐKMegváltoztatjuk a teret...

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKFényt és meleget viszünk házaikba

POLIKARBONÁT TETŐK

BELTÉRI AJTÓK

Simple kerítésrendszer

Hogy miért is hívják ezeket a wpc kerítéselemeket Simple elemeknek? A válasz, mert egyszerű kialakítású, famintás vagy teljesen homogén felületű anyagokról van szó, telepítése nem igényel bonyolult szaktudást és gyorsan telepíthető.

Ezek az új típusú kerítéselemek ötvözik a fa és a műanyag összes előnyős tulajdonságát, valamint kizárják a sok idővel és energiával járó kezelések és javítások igényét.

Üzletünkben háromféle színben (barna, szürke,tölgy) és kétféle felületképzéssel – egy SIMA letisztult, valamint FAMINTÁS textúrával kapható anyagok gyönyörű és hosszantartó megjelenést biztosítanak.

Szerelése: Simple kerítéselemeink könnyedén telepíthetőek vasszerkezetre kapupánt csavarral, U-profilba vagy az általunk forgalmazott WPC oszlopa­inkba.

Összetétele: 60% farostból (bambusz, faliszt), 30% hőre táguló, újrahaszno­sított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek.

 

Színskála

Gyönyörű FAMINTÁS, valamint egy teljesen letisztult, SIMA felület típussal mutatkoznak be legújabb, kifejezetten kerítésre szánt termékeink. Méretéből adódóan szinte bármilyen igénynek megfelelő lehet, hiszen könnyedén vágható, akárcsak a fa. Sötétszürke (Antracit), Tölgy és Sötétbarna színekben azonnal elérhetőek raktárunkból, várakozási idő nélkül. Azonos színű WPC oszlopainkba könnyedén elhelyezhetőek, mint a teraszburkolati elemeink. Amennyiben az anyag nem sínbe kerül, úgy szintén azonos színű végzáró dugóval zárható.


Famintás Sötétszürke

Famintás Tölgy

Famintás Sötétbarna

Sima Sötétszürke

Sima Tölgy

Sima Sötétbarna

 

Technikai jellemzők

Méret:

140 x 20 x 5800mm
Az anyagok a fa megmunkálásához szükséges egyszerűbb eszközökkel könnyedén szabhatóak.

Szín:

Sötétbarna, Sötétszürke (antracit), Tölgy

Felületképzés:

Sima, Faerezetes

Kiegészítők:

Végzáró dugó az elemek végének lezárására
WPC oszlop
Kerítés oszloptartó vas

JOKA System REKORD Nyílászárók RENSON ROLL Lamell Rollstar Árnyékolástechnika ERHARDT Árnyékolás UMBROLL WPC Market