TÉLIKERTEK, TERASZTETŐKMegváltoztatjuk a teret...

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKFényt és meleget viszünk házaikba

POLIKARBONÁT TETŐK

BELTÉRI AJTÓK

Bejárati ajtók

A 126 mm magas szárnyat főleg terasz és bejárati ajtók­hoz oldalrésszel vagy a nél­kül használják. Az ajtók nagy­fokú stabilitásukat a robosz­tusra tervezett alumínium ill. acélmerevítésnek köszönhe­tik. Olyan extrák, mint a több­pontos zárrendszer vagy az elektromos ajtónyitó problé­mamentesen beépíthetők.

Az élek lekerekítése és a csapott profilgeometriák ha­tása érvényesül a modern és mutatós optikában.

Bejárati ajtó profilBejárati ajtó profil
Az S8000 IQ és S9000 típusú profilok a következő alapszínekben kap­hatók: 11 féle acrylszín és többféle famintázatú fóliás kivitelben.

A bejárati ajtó panelek és standardüvegek mellett a hang- és hőszigetelés, vala­mint a betörésbiztonság foko­zására kívánság szerint speci­ális üvegek is beépíthetők.

Előnyök

  • Jó hőszigetelés a bejárati ajtó küszöbrészénél a speci­ális küszöb konstrukció és a külső fésű kombinációjának eredményeként.
  • Magas stabilitás a profilok főkamrájában elhelyezett alumínium- ill. acélmereví­tésnek köszönhetően.
  • Magas fokú biztonság a betörés gátló üvegek és vasalatok beépítésével.
  • Házi tisztítószerekkel problé­mamentesen ápolhatók, min­dez a tisztítást megkönnyítő geometrikus kiképzésnek és felületeknek köszönhető.
  • A felhasznált anyagok tulajdon­ságainak köszönhetően az ajtók sem gondozást sem utókeze­lést nem igényelnek.

 

Ablakok

Cégünk többféle nyílászáró-rendszer gyártó termékeinek értékesítésével és beépítésével foglalkozik.

A GEALAN  S8000 IQ 74 mm beépítési mélységű profilrendszer a módosított 6 kamrás konstrukcióval nagyon jó hőszigeteléssel rendelkezik, mely illeszkedik az új energiatakarékos­sági rendelethez (EnEV). A keretprofil és a szárnyprofil megerősített vasalata kiváló stabilitást nyújt, mellyel nagyobb ablak építése illetve ezzel párhuzamosan nagyobb stabilitás érhető el a széllel szemben. Mivel a biztonság és a védelem kiemelten fontos kérdés az ablak kiválasztásánál, ezért kérésre rendelkezésre állunk az S 8000 IQ rendszeren belül betörésbiztos üvegezéssel illetve zárrendszerrel.

  • belül: lekerekített üvegszorító a letisztult optikáért
  • nagyon jó stabilitás a mege­rősített vasalattal a keret- és szárnyprofilban
  • modern acrylcolor színek és fa-dekor felületek sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé
  • Attraktív design, előrelátással és dinamikus optikával

GEALAN S9000

Az új GEALAN S9000 rendszer az  egyaránt egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit és előnyeit, kombinált 82,5 mm-es beépítési mélységű rendszerként. A nagy beépítési mélység, a tok és a szárny hat profilkamrája, az átmenő három tömítési szint a kiváló hőszigetelést garantálják. Még a legmagasabb igényű ablak követelményeknek is megfelel.

 

Alakos-íves kialakítások

Igény esettén a műanyag profilból kör-, íves- vagy többszögű nyílászárók is készíthetők.

 

Arkélyajtók

Az erkény ajtók erőseb, külön erre a célra gyártott profilból készülnek, igény szerint külső-belső kilinccsel, biztonsági zárral, alu, tokküszöbbel, egyszárnyú, kétszárnyű kivitelben.

 

JOKA System REKORD Nyílászárók RENSON ROLL Lamell Rollstar Árnyékolástechnika ERHARDT Árnyékolás UMBROLL WPC Market