TÉLIKERTEK, TERASZTETŐKMegváltoztatjuk a teret...

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKFényt és meleget viszünk házaikba

POLIKARBONÁT TETŐK

BELTÉRI AJTÓK

ERHARDT TM
univerzális napellenző tetőre és tető alá szerelhető megoldásokhoz

Az új TM napellenzővel kellemes és árnyékos légkörben pihenhet teraszán. A textil Zip-funkciója és a
oldalsó megvezető sínek gondoskodnak a teljes, zárt árnyékolásról és a szövet feszességéről. Kompakt napellenzőként különösen alkalmas terasztetőkre és télikertekre. Az árnyékoló alkalmas tető alatti és tető feletti szereléshez is igény és lehetőség szerint. A két oldalsó vezetősín speciális távtartókkal van felszerelve. A napellenzőkhöz kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre, mint például LED világítás, infrafűtés, rádiómotor, szél-, fény- és esőérzékelő. Az Erhardt TM modern megjelenésével és variálhatóságával egyedi védelmet nyújt teraszának.

ERHARDT
télikert árnyékolók
Letölthető katalógus

 

ERHARDT HS
tökéletes árnyékoló megoldás minden tetőhöz

Minden télikert egyedi. A nagy üvegfelületek árnyékolása olyan kihívás, amelyet könnyen valósítunk meg az ERHARDT HS télikert árnyékolóval. Az egyedileg tervezhető, gyártható tető alá vagy fölé szerelhető árnyékoló optimális napvédelmet nyújt. Az ERHARDT HS különlegessége a rugalmas rögzítési lehetőség, így alkalmas tetőablakok árnyékolására is. A modern napellenző textil nem csak árnyékot biztosít, de a széles színválasztéka ideális hangulatot teremt otthonában. Élvezze a szabadidejét teraszán a kellemes hőmérsékletet nyújtó árnyékoló alatt. Az ERHARDT HS napellenző behúzását és kiengedését a nap állásának vagy az évszaknak megfelelően egy gombnyomással bármikor szabályozhatja.

ERHARDT
télikert árnyékolók
Letölthető katalógus

 

ERHARDT WG
ideális egyedi és speciális megoldásokhoz

Az ERHARDT WG lefutó sínjeinek kialakítása miatt ideális napellenző speciális és egyedi árnyékolási
megoldásokhoz. A szövet alatt futó sínek közvetlenül a szarufákra kerülnek rögzítésre távtartók nélkül. A ponyva működtetése a megvezetőn minimális hanggal jár.
Ezzel a technológiával nem csak egy előre túlnyúló árnyékoló valósítható meg, hanem lehetőség van a tetőfelület optimális árnyékolásáért oldalra is túlfuttatni. Így az egyedi alaprajzú tetőket is egyedileg lehet árnyékolni. Behúzott állapotban az ERHARDT WG árnyékoló alig látható a közvetlenül a szarufákra szerelt sínekkel.

ERHARDT
télikert árnyékolók
Letölthető katalógus

JOKA System REKORD Nyílászárók RENSON ROLL Lamell Rollstar Árnyékolástechnika ERHARDT Árnyékolás UMBROLL WPC Market