TÉLIKERTEK, TERASZTETŐKMegváltoztatjuk a teret...

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKFényt és meleget viszünk házaikba

POLIKARBONÁT TETŐK

BELTÉRI AJTÓK

NAPVITORLA, az ideális árnyékoló

A napvitorla a nap járása szerint célszerűen elhelyezett, a tűző napsugaraktól és az UV-sugaraktól védő, a sarokpontokban megfeszített fix, állítható vagy kitekerhető textilárnyékoló.

A FIX napvitorlák csak hurkolt, mikrohézagos hálóból készülhetnek, mivel az esővíz lefolyik róla, vagy átcsöpög, a szél pedig átfúj rajta, nem tépi le. Terhelhetőségét a sarokpontokban elhelyezett korrózióálló acélkarikák és a homorú ívekbe varrt hevederszalagok biztosítják.

Az ÁLLÍTHATÓ és a KITEKERHETŐ napvitorlákat viszont már gyárthatjuk vízlepergető kikészítésű egyszínű ponyvából is. A csapadék és a szél okozta károsodás ezeknél a típusoknál megelőzhető a napvitorlák dőlésszögének (minimum 25°) változtatásával vagy az árnyékoló textília feltekerésével.

A napvitorla márciustól egészen októberig használható, mivel csak az ónos eső, jég és hó okoz kárt benne. Több napvitorla összeépítésével reggeltől estig hatékonyan árnyékol és egyedülálló látványt biztosít. A színek és a formák gazdag választékával a napvitorla az ideális árnyékoló.

A napvitorla sarkai textilfeszítőkkel az épületek homlokzatához, tetőgerendákhoz, szarufákhoz, faszerkezetekhez, kerítésoszlopokhoz, pergolákhoz, lugasokhoz, fából vagy fémből készült oszlopokhoz, egyedi konzolokhoz rögzíthetők.

Napvitorla termékismertető

Albert Genau SKYLUX REKORD Nyílászárók RENSON ROLL Lamell Rollstar Árnyékolástechnika ERHARDT Árnyékolás UMBROLL WPC Market
Hívás
Útvonal