TÉLIKERTEK, TERASZTETŐKMegváltoztatjuk a teret...

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKFényt és meleget viszünk házaikba

POLIKARBONÁT TETŐK

BELTÉRI AJTÓK

ERHARDT V
tökéletes védelem nap és belátás ellent

Az ERHARDT V–SH árnyékolót karcsú formatervezés és elegáns kivitelezés jellemzi. Ez a függőleges árnyékoló tökéletes megoldás üvegfalak, ablakok, ajtók árnyékolásához. Védelmet biztosít nem csak a nap, hanem belátás ellen is. Az extrudált alumíniumból készült tokban visszahúzott állapotban a ponyva teljes mértékben védve van az időjárás ellen.
Az ERHARDT V–SH túl a magas minőségű alkatrészeken hosszú élettartamú és ellenáll az időjárás
viszontagságainak. Válassza ki igénye szerint az Önnek legmegfelelőbb textilt az ERHARDT Tibelly
kollekcióból. Az ERHARDT Tibelly Screen és Soltis textilek kissé áttetszőek, de kívülről így is akadályozzák a belátást. Emellett optimális védelmet ad az UV sugárzás és a vakító napsugarak ellen, így kellemes fényviszonokat teremt tv nézéshez, olvasáshoz.

ERHARDT V napellenző
termékismertető

ERHARDT WSW
tökéletes oldalárnyékoló az alacsony napállás, enyhe szél és belátás ellen

Az ERHARDT WSW oldalárnyékoló több módon is felszerelhető. Van lehetőség a tokot falhoz, valamint földbe süllyesztett csővel vagy földre szerelt tartóval rögzíteni, de télen akár teljesen eltávolíthatjuk. Az ERHARDT WSW ezen kívül rögzíthető meglévő oszlopokhoz, kerítéselemhez vagy falhoz.

ERHARDT WSW napellenző
termékismertető

ERHARDT Z
sokoldalú felhasználás

A függőleges árnyékolók közül az ERHARDT Z sorozat a napellenző textilt hegesztett cipzárrendszeren
keresztül vezetik le speciális lefutókban. A napellenző szövet és a vezetősín között nincs fényrés, ami zárt, dekoratív megjelenést biztosít. Ez az innovatív technológia jelentősen megnövelt szélstabilitást eredményez. Az ERHARDT Z sokféle felhasználási lehetőséget kínál függőleges napellenzőként. Az ERHARDT T100, T150 vagy T INTEGRAL terasz tetővel kombinálva tökéletes védelmet nyújt a nap és a szél ellen, ezzel kellemes légkört biztosít. Az ERHARDT Tibelly Screen kollekció nagy választéka áll rendelkezésre a napellenző egyedi tervezéséhez.

ERHARDT Z napellenző
termékismertető

JOKA System REKORD Nyílászárók RENSON ROLL Lamell Rollstar Árnyékolástechnika ERHARDT Árnyékolás UMBROLL WPC Market