TÉLIKERTEK, TERASZTETŐKMegváltoztatjuk a teret...

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKFényt és meleget viszünk házaikba

POLIKARBONÁT TETŐK

BELTÉRI AJTÓK

CLASSIC csuklókaros napellenző

A CLASSIC csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának és családi házak, vendéglők teraszának 1988 óta egyik legismertebb árnyékolója, amelyet folyamatos fejlesztéssel ma is a legmagasabb műszaki színvonalon, széles mérettartományban kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint.

A napellenző dőlésszöge 0º-45º között állítható az alumínium billentőszerkezettel, amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és extrudált proilokból gyártott közepes csuklókarok a rejtett acélrugó és sodronykötél segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A főtartó 40 x 40 mm acél zártszelvény, a ponyvahenger 78 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokproil pedig 45 x 55 mm extrudált alumíniumproil. A 65 x 225 x 105 mm méretű univerzális felfogókonzol homlokzati és mennyezeti rögzítésre is alkalmas. A homlokzatra rögzített napellenzőre felszerelhető védőtető, amely védi a betekert ponyvát.

A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 120 cm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet natúr kivitelben horganyzott acélproilokkal alapáron, illetve többletköltséggel fehér vagy színes műanyagbevonattal.

Kinyúlás: 1,5 – 2 – 2,5 – 3 – 3,5 – 4 m
Max. szélesség: 9 m

Ponyvaválaszték

CLASSIC csuklókaros napellenző termékismertető

DELTA csuklókaros napellenző

A DELTA csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának és családi házak, vendéglők teraszá-
nak egyik legújabb fejlesztésű árnyékolója, amelyet széles mérettartományban kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint.

A napellenző dőlésszöge 0°-45° között állítható az extrudált alumínium billentőszerkezettel, amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és extrudált
profilokból gyártott közepes csuklókarok a rejtett acélrugók és sodronykötelek segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A főtartó 40 x 40 mm acél zártszelvény, a ponyvahenger 70 mm (6 x 2,5 m-ig) vagy 78 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokprofil pedig 45 x 55 mm extrudált alumíniumprofil. A 60x170x80 mm méretű extrudált alumínium konzolt homlokzati
rögzítésre ajánljuk, amelyre hajlított tartóval kiegészítve védőtető is felszerelhető. A 65 x 225 x 105 mm méretű öntött alumínium felfogókonzol pedig menynyezeti és szarufakonzolos szerelésre is alkalmas.

A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó akrilszövetből, 120 cm széles táblákból varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet natúr kivitelben horganyzott acélprofilokkal, illetve fehér vagy színes porlakkozott profilokkal és öntvényekkel.

Kinyúlás: 1,5 – 2 – 2,5 – 3 – 3,5 – 4 m
Max. szélesség: 9 m

Ponyvaválaszték

DELTA csuklókaros napellenző termékismertető

JOKA System REKORD Nyílászárók RENSON ROLL Lamell Rollstar Árnyékolástechnika UMBROLL WPC Market