TÉLIKERTEK, TERASZTETŐKMegváltoztatjuk a teret...

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKFényt és meleget viszünk házaikba

POLIKARBONÁT TETŐK

BELTÉRI AJTÓK

ERHARDT BS
egy árnyékoló a mindennapokra

Az ERHARDT BS minden igényre optimális megoldást kínál. Mindegy, hogy az erkélylemez vagy a tetőkinyúlás alatt, kitéve az időjárási viszonyoknak, vagy leengedhető árnyéktoldattal felülről és előről is árnyékot biztosít. Az ERHARDT BS védett helyen nyitott könyökkaros napellenzőként, vagy az időjárási viszonyoknak kitett helyen esővédő tetővel vagy akár alsó burkolattal teljesen zárt rendszerként is működhet. A ponyva és a mechanika így teljesen védettek. A lemenő nap elleni védelem érdekében az ERHARDT BS- RENDSZER» Deluxe « kivitelezésben választható leengedhető árnyéktoldattal (Variovolant). Ez ugyanúgy, mint a fő napellenző, távirányítóval működtethető.

ERHARDT BS napellenző
termékismertető

ERHARDT C
egy elegáns megoldás

Érezze jól magát az ERHARDT C-vel saját teraszán vagy erkélyén. Ennél a tokozott napellenzőnél a ponyva és a mechanika tökéletesen védett helyen van a tokban. Az időjárás hatásaival szemben így optimális a védelem. A tok kivitelezése időtálló és elegáns, mivel jó minőségű anyagokból készült. Így a napellenző tökéletesen illeszkedik minden építészeti stílusba.

Az ERHARDT C a legújabb technológiával és különleges stabilitásával emelkedik ki. Ez a tokozott napellenző különösen erős és időtálló, valamint a legnagyobb kényelmet garantálja.

ERHARDT C napellenző
termékismertető

ERHARDT J
az utolsó részletik átgondolva

Ennél a tokozott napellenzőnél a teljes meghajtás, és a ponyva behúzott állapotban láthatatlanok. Ezáltal maximális a védelem az időjárás hatásaival szemben, ugyanakkor alig észrevehető. A beépített ereszcsatorna megfelelő vízelvezetésről gondoskodik. A tok nagy vízzárósá gáért egy tömítő gumi a  elelős, mely kíméletes, halk záródást tesz lehetővé. Ezenfelül a konzolok és rögzítőelemek optikailag és technikailag kitűnő megoldást kínálnak minden szerelési helyzetre.
A távirányítós motor még több szabadságot nyújt és működtethető vele több más lehetséges kiegészító is. A megbízható működés alapjai a hosszú élettartamú anyagok és a jó minőségű kidolgozás.

ERHARDT J napellenző
termékismertető

ERHARDT K
teljeskörű védelem a legkisebb terekhez

A szabadidő eltöltés az otthonunk teraszán vagy az erkélyen az a fajta időtöltés, melyet az ember zavartalanul szeretne élvezni. Az ERHARDT K a megfelelő választás, amennyiben maximális védelmet szeretne a napellenzőnek biztosítani, mivel a napellenző ponyva és a karok behúzott állapotban tökéletesen zártan helyezkednek el a tokban.

500 x 300 cm-es építési méretével (szélesség és kinyúlás) az ERHARDT K kitűnő erkélyekhez és teraszokhoz. Az olyan választható kiegészítő felszerelésekkel, mint például a távirányítású rádiómotor és a tokban lévő szabályozható LED-világítás, megteremtheti saját kellemes atmoszféráját kedvenc helyén a Tibelly-kollekciónk egyik napellenző szövetével.

ERHARDT K napellenző
termékismertető

ERHARDT KD
nagy teljesítményű tokozott napellenző

A szabadidő eltöltés az otthonunk teraszán vagy az erkélyen az a fajta időtöltés, melyet az ember zavartalanul szeretne élvezni. Az ERHARDT KD helyes választás abban az esetben, ha a maximális kihasználtságot a kényelemmel szeretné összekötni. A napellenző textil és a karok behúzott állapotban tökéletesen zártan helyezkednek el a tokban.

Maxumális 700 x 400 cm-es méretével (szélesség és kinyúlás) az ERHARDT KD kitűnő nagy felületek árnyékolásához. Ahhoz, hogy megvédje az Ön magánszféráját és óvja Önt a kíváncsi tekintetektől, az  RHARDT KD árnyéktoldattal is kapható. Ezáltal egy csodálatos pihenőhely keletkezik a szabadban. Az olyan választható kiegészítőkkel, mint például a távirányítású rádiómotor és a tokban lévő szabályozható LED-világítás, megteremtheti saját kellemes atmoszféráját kedvenc helyén a Tibelly-kollekció egyik szövetével.

ERHARDT KD napellenző
termékismertető

ERHARDT Q
a lehető legnagyobb kényelem modern bauhaus-design-nal

Az ERHARDT Q tokja megőrzi a modern Bauhaus-design stílusát és ezáltal tökéletesen illeszkedik minden modern építészeti stílusba. Az ERHARDT Q a legújabb mérnöki tudással átgondolt napellenző, mely jó minőségű anyagokból készül. Különleges stabilitása és csavarási merevsége kiváló. Ez a tokozott napellenző különösen erős és hosszú élettartamú, és a nagyobb felületekhez is megfelelő. A ponyva és a technológia teljesen védett a tokban behúzott állapotban és ezáltal tökéletes védelmet nyújt az időjárás hatásaival szemben.

Alapfelszereltségben az ERHARDT Q motoros kivitelben kapható. Opcionálisan egy rádiómotor áll rendelkezésre és a tokban pedig szabályozható LED-Stripe-ek a kellemes megvilágítás érdekében. A függőleges terület belátás elleni és nap elleni védelme érdekében az ERHARDT Q-t Variovolant-tal lehet felszerelni. Ez ugyanúgy működtethető, mint a fő napellenző. Kényelmesen rádióadóval.

ERHARDT Q napellenző
termékismertető

ERHARDT S
klasszikus nyitott könyökkaros napellenző sokféle alakítási lehetőséggel

Az ERHARDT S nyitott könyökkaros napellenző egyáltalán nem igényel tokot. A meghajtás és a ponyva teljesen látható. Professzionális megoldást jelent védett helyek nap elleni védelmére. Mivel a szövettengely teljesen nyitott, első sorban akkor ajánlott, ha a ponyva és technológia időjárással szembeni védelmét az építészeti adottságok biztosítják, pl. erkély alatti szerelés esetén, vagy a tetőzet túlnyúló részei alatt. A közvetlen időjárási hatásoktól egy kiegészítőként kapható alumínium tető védi a behúzott napellenzőt. Az ERHARDT S nagyon stabil és mégis elegáns. A technológia és a jó minőségű anyagok felhasználása a legmagasabb élettartamot garantálja. Az napellenző alapfelszereltségben volanttal kapható. Különböző formák állnak rendelkezésre.

ERHARDT S napellenző
termékismertető

ERHARDT SD
sokoldalú napellenző minden igénynek

A szabadidő eltöltés az otthonunk teraszán vagy az erkélyen az a fajta időtöltés, melyet az ember zavartalanul szeretne élvezni. Az ERHARDT SD tokozott napellenző a helyes választás abban az esetben, ha a maximális kihasználtságot a kényelemmel szeretné összekötni.

Maximális 700 x 400 cm-es méretével (szélesség és kinyúlás) az ERHARDT SD kitűnő nagy felületek árnyékolásához. Ahhoz, hogy megvédje az Ön magánszféráját és óvja Önt a kíváncsi tekintetektől, az  RHARDT SD árnyéktoldattal (Variovolant) is kapható. Ezáltal egy csodálatos pihenőhely keletkezik a szabadban. A napellenző ponyva és a karok meghajtása behúzott állapotban tökéletesen zártan helyezkednek el a tokban és ezáltal teljesen védettek.

ERHARDT SD napellenző
termékismertető

CLASSIC csuklókaros napellenző

A CLASSIC csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának és családi házak, vendéglők teraszának 1988 óta egyik legismertebb árnyékolója, amelyet folyamatos fejlesztéssel ma is a legmagasabb műszaki színvonalon, széles mérettartományban kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint.

A napellenző dőlésszöge 0º-45º között állítható az alumínium billentőszerkezettel, amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és extrudált proilokból gyártott közepes csuklókarok a rejtett acélrugó és sodronykötél segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A főtartó 40 x 40 mm acél zártszelvény, a ponyvahenger 78 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokproil pedig 45 x 55 mm extrudált alumíniumproil. A 65 x 225 x 105 mm méretű univerzális felfogókonzol homlokzati és mennyezeti rögzítésre is alkalmas. A homlokzatra rögzített napellenzőre felszerelhető védőtető, amely védi a betekert ponyvát.

A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó, 120 cm széles akrilszövetből varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet natúr kivitelben horganyzott acélproilokkal alapáron, illetve többletköltséggel fehér vagy színes műanyagbevonattal.

Kinyúlás: 1,5 – 2 – 2,5 – 3 – 3,5 – 4 m
Max. szélesség: 9 m

Ponyvaválaszték

CLASSIC csuklókaros napellenző termékismertető

DELTA csuklókaros napellenző

A DELTA csuklókaros napellenző lakások, üzletek homlokzatának és családi házak, vendéglők teraszá-
nak egyik legújabb fejlesztésű árnyékolója, amelyet széles mérettartományban kínálunk a Megrendelők egyedi igényei szerint.

A napellenző dőlésszöge 0°-45° között állítható az extrudált alumínium billentőszerkezettel, amelyben acélcsavarok biztosítják a pontos beállítást és a szilárd rögzítést. Az alumíniumöntvényekből és extrudált
profilokból gyártott közepes csuklókarok a rejtett acélrugók és sodronykötelek segítségével minden helyzetben feszesen tartják a ponyvát. A főtartó 40 x 40 mm acél zártszelvény, a ponyvahenger 70 mm (6 x 2,5 m-ig) vagy 78 mm átmérőjű hornyos acélcső, a homlokprofil pedig 45 x 55 mm extrudált alumíniumprofil. A 60x170x80 mm méretű extrudált alumínium konzolt homlokzati
rögzítésre ajánljuk, amelyre hajlított tartóval kiegészítve védőtető is felszerelhető. A 65 x 225 x 105 mm méretű öntött alumínium felfogókonzol pedig menynyezeti és szarufakonzolos szerelésre is alkalmas.

A napellenző működtethető kézi hajtókarral, illetve 230V/50Hz csőmotorral, amely kapcsolóval, távirányítóval vagy szél- és fényérzékelővel vezérelhető. Az árnyékoló ponyvát vízlepergető, UV-stabil, színtartó akrilszövetből, 120 cm széles táblákból varrjuk egyedi méretre. A napellenző fémszerkezete készülhet natúr kivitelben horganyzott acélprofilokkal, illetve fehér vagy színes porlakkozott profilokkal és öntvényekkel.

Kinyúlás: 1,5 – 2 – 2,5 – 3 – 3,5 – 4 m
Max. szélesség: 9 m

Ponyvaválaszték

DELTA csuklókaros napellenző termékismertető

JOKA System REKORD Nyílászárók RENSON ROLL Lamell Rollstar Árnyékolástechnika ERHARDT Árnyékolás UMBROLL WPC Market