WPC és BPC teraszbukolatok

FORGALMAZÁS ÉS BEÉPÍTÉS

WPC és BPC teraszbukolatok

beltéri ajtók

beltéri ajtók

télikertek, terasztetők

Megváltoztatjuk a teret...

télikertek, terasztetők

műanyag nyílászárók

Fényt és meleget viszünk házaikba.

műanyag nyílászárók

polikarbonát tetők

polikarbonát tetők

WPC-BPC színek, felületek
A fa – műanyag teraszburkolat (WPC) anyagának gyártásához főként válogatott farostokat és újrahasznosított műanyagot használnak fel. A bambusz – műanyag teraszburkolatoknál (BPC) a farostok helyett bambuszrostok kerülnek a kompozit anyagba.

Teljesen környezetbarát, mert nem tartalmaz káros vegyi anyagokat és maga a teraszburkolat is újrahasznosítható. A WPC teraszburkolat különleges tulajdonságainak köszönhetően egész évben ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, gombáknak és rovaroknak. Kopásálló, nem korhad, nem szálkásodik, és nem repedezik. A felszíne nem válik csúszóssá a nagy esőzések idején sem. Emellett rendkívül tartós. Rendszeres tisztítás, megfelelő alátámasztás mellett az élettartamuk meghaladja a 25 évet.

A rendszeres tisztításon kívül a WPC és BPC teraszburkolat esetében nincs szükség egyéb karbantartásra (csiszolásra, pácolásra, lakkozásra). Hosszabb idő után sem veszít szépségéből, legfeljebb pár árnyalattal világosodhat. Ez a színtartósság annak köszönhető, hogy nem tartalmaz lignint, ami a napsugárzás hatására beszürkül.

Rendkívül esztétikus, mivel első ránézésre rendkívül hasonlít a fára. A tartósságának köszönhetően évekkel később is megmarad elegáns kinézete. A külső hatások elleni magas ellenálló képesség mellett ezek a teraszburkolatok akár mezítláb is járhatók.

Részletes, minden WPC és BPC terméket tartalmazó letölthető katalógus.